Vuoden 2018 lääkärin- ja hammas­lääkärin­vala­tilaisuus

Lauantai, syyskuu 29, 2018

Vuoden 2018 Oulun yliopistosta valmistuneiden lääkäreiden ja hammaslääkäreiden valatilaisuus järjestetään lauantaina 29.9.2018.

Valatilaisuuteen voivat osallistua kaikki syyskuussa 2017 järjestetyn valatilaisuuden jälkeen lääketieteen tai hammaslääketieteen lisensiaateiksi valmistuneet. Myös aikaisemmin valmistuneilla on halutessaan mahdollisuus vannoa vala vuoden 2018 juhlassa, mikäli he eivät ole valatilaisuuteen aiemmin päässeet.

Valaan ilmoittaudutaan perjantaihin 24.8.2018 mennessä. Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Samassa yhteydessä pyydämme ilmoittamaan valatilaisuuteen osallistuvien omaisten lukumäärän (enintään 3) ja mahdolliset allergiat kahvitarjoiluun liittyen. Linkki ilmoittautumiseen:

Lääkäreiden valakaavan esilukijana toimii lääkäriliiton edustaja ja hammaslääkäreiden vastaavana esilukijana hammaslääkäriliiton edustaja. Yhteisesti lausutun valakaavan jälkeen jokainen valmistunut noutaa vuorollaan valatodistuksen valan vastaanottaneelta esilukijalta. Valan vannomisen lisäksi ohjelma koostuu arkkiatrin, lääkäri- ja hammaslääkäriliittojen sekä yliopiston edustajien ja valan vannovien edustajan puheenvuoroista ja musiikkiesityksistä. Juhlatilaisuus päättyy kahvitarjoiluun aulassa.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta toimitetaan henkilökohtaisen kutsun yhteydessä elokuussa 2018.

Piia Rantakokko
Johtava koulutusasiantuntija