Ilmoitustaulu

Tämä sivu toimii Seuran ilmoitustauluna ja sivulla näkyvät ajankohtaisimmat tiedotteet sekä johtokunnan kokouksien päivämäärät. Kokoukset ovat avoimia Seuran jäsenille. Seuran tiedotusta voi lähemmin seurata Twitterissä ja Facebookissa. Jäsenistöä tiedotetaan myös sähköpostitse.

21.4.2020 Kevätkokous
Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous järjestettiin torstaina 30.4. klo 10.00 alkaen.

3.4.2020 Jäsenmaksut
Muistutusviesti vuoden 2020 jäsenmaksuista on toimitettu Seuran jäsenille sähköpostitse. Jos et jostakin syystä saanut viestiä, ota yhteyttä notaariin (psms.notaari@oulu.fi).

30.3.2020 Koronatiedote
Koronaviruksen tuomien poikkeuksellisten olosuhteiden takia olemme joutuneet perumaan tämän kevään tapahtumia: työpaikkaekskursio Rambollille, Pohjois-Suomen paikkatietoiltapäivä ja kevätretki. Tapahtumat pyritään järjestämään syksyllä. Myös Seuran vetämän Opetuksen kehittämisen työryhmän tapaamiset on peruttu keväältä, mutta yhteiseen virtuaaliseen työtilaan pääsee ottamalla yhteyttä työryhmän vetäjiin Janne Alahuhtaan (janne.alahuhta(at)oulu.fi) ja Eerika Virranmäkeen (eerika.virranmaki(at)oulu.fi).

Yhdistyksen kevätkokouksen aikataulusta ilmoitetaan huhtikuussa.

15.1.2020 Uudet nettisivut
Seuran uudet sivut on avattu ja työn alla.

Uusin julkaisu

Vesa Väätäsen väitöskirja Political geographies of the ‘changing’ Arctic: perspectives on the interface between politics and the region as a process on nyt julkaistu ja vapaasti luettavissa lehden verkkosivuilla.

Johtokunnan kokoukset 2020

24.1. klo 9:00, Oulun yliopisto, Maantieteen yksikkö (FY337-1)
26.2. klo 14:00, Oulun yliopisto, Maantieteen yksikkö (FY337-1)
24.3. klo 14:00, Microsoft Teams -alustalla etäyhteydellä