Lukioyhteistyö

Tällä sivulla on Maantieteen tutkimusyksikön ja lukioiden yhteistyötä edistäviä aineistoja, karttoja ja tiedotteita.

Mantsan tutkimusyksikössä on jo pitkään pidetty tärkeänä, että tutkinto-ohjelmamme opiskelijat vierailevat lukioissa esittelemässä oppiainettaan uusille hakijoille. Tämä sivusto toimii apuvälineenä myös tässä työssä.

Oulun yliopiston Tiedepäivät ovat myös hyvä keino tavoittaa yläkoulu- ja lukioikäisiä nuoria.

Karttoja ja lähteitä lukio-opetuksen käyttöön

Tälle sivulle kerätään maantieteen tutkimusyksikön tutkijoiden laatimia karttoja, joita voidaan hyödyntää osana lukio-opetuksessa ja valmistautumisessa digitaalisiin yo-kirjoituksiin.

Karttoja liitetään tälle sivulle ensisijassa pdf-muodossa.

Liitteisiin voidaan tarvittaessa lisätä myös muita lukio-opetusta hyödyntäviä tiedostoja ja lähdeaineistoja.

Maantieteen tutkinto-ohjelman aktiivinen lukio-yhteistyö tukee Luonnontieteellisen tiedekunnan strategiaa.

Viimeksi päivitetty: 13.5.2019