16.7.2019 Uutinen

MindBusiness edustaa Suomea Eurooppalaisessa yrittäjyyden edistämiskilpailussa

Oulun yliopiston MindBusiness-hanke on valittu edustamaan Suomea Eurooppalaisen yrittäjyyden edistämiskilpailun (EEPA 2019) Investointi yritystaitoihin -kilpailusarjassa.
Valinnan teki työ- ja elinkeinoministeriö kesäkuussa 2019.

5.4.2019 Uutinen

MindBusiness-opinnot saivat hyvän vastaanoton 2018

MindBusiness-opintojaksot järjestettiin pilottitoteutuksena kesällä 2018 ja syksyllä 2018.
Opintojaksoja oli yhteensä 3 ja ne keräsivät yhteensä noin 90 Oulun yliopiston
ja Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijaa kaikista eri tiedekunnista ja koulutus-
ohjelmista. Opintojaksoilta kerätty palaute oli kannustavaa ja myönteistä.

31.5.2018 Uutinen

MindBusiness kurssit käynnissä

Ensimmäinen MindBusiness-opintojakso käynnistyi 31.5. Hankkeessa on tehty kurssien suunnittelutyötä viime syksyn ja tämän kevään aikana.

12.2.2018 Uutinen

MindBusiness -opintojaksojen markkinointi käynnissä

MindBusiness-opintojaksojen markkinointi on käynnissä. Projektipäällikkömme on kiertänyt Pesti ja Tuuni -päivillä tapaamassa opiskelijoita ja kertomassa opintojaksoistamme.

28.11.2017 Uutinen

MindBusiness Yrittäjyyskasvatuspäivillä

Projektipäällikkö Arttu Mykkänen esitteli MindBusiness-projektia vuosittaisilla Yrittäjyyskasvatuksen päivillä, jotka pidettiin Oulun yliopistolla.