MindBusiness-hanke vastaanotti sertifikaatin SME Assembly-konferenssissa!

MindBusiness-hanke osallistui kutsuvieraana 25. - 27.11. SME Assembly 2019 -yrittäjyystapahtumaan Helsingissä. Tapahtuman yhteydessä järjestettiin European Enterprise Promotion Awards - tapahtuma, jossa jaettiin palkinnot
ja sertifikaatit ansioituneille yrittäjyyttä edistäville hankkeille. MindBusiness-hanke valittiin aiemmin tänä vuonna EEPA-kilpailun kansalliseksi voittajaksi Investointi yrittäjyystaitoihin-sarjassa. Tässä loppukilpailussa palkittiin
koko Euroopan laajuisen kilpailun voittajat.

MindBusiness-ESR-hanketta koordinoi Oulun yliopisto/Kasvatustieteiden tiedekunta/Oppiminen ja oppimisprosessit -tutkimusyksikkö. Hankekumppanina on Oulun ammattikorkeakoulu. Oulun yliopistosta hankekumppaneina ovat Kerttu Saalasti Instituutti ja Tellus. Hankkeen tarkoituksena on lisätä korkeakouluopiskelijoiden varhaisen vaiheen yrittäjyystaitoja. Hankkeen toiminta pohjautuu Oppimisen ja koulutusteknologian (LET) tutkimusyksikössä tehtyyn oppimisen ja teknologian opetuskäytön tutkimukseen sekä aikaisempien hankkeiden tuloksiin.

SME Assembly on komission ja EU-puheenjohtajana toimivan maan vuosittain yhteistyössä järjestämä tapahtuma, jossa teemana ja puheenaiheena on PK-yrittäjyyden edistäminen eri näkökulmista. Assembly on EU:n pk-yritysviikon päätapahtuma ja sen yhteydessä jaetaan myös Euroopan yrittäjyyden edistämispalkinnot, European Enterprise Promotion Awards (EEPA). Yrittäjyyskilpailussa palkitaan innovatiivisia ja vaikuttavia yrittäjyyttä edistäviä hankkeita ja projekteja Euroopassa.

SME Assembly 25. -27.11.2019 kokosi yhteen satoja päättäjiä, virkamiehiä, tutkijoita, yrittäjiä ja yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijoita laajasti eri puolilta Eurooppaa. Paikalla oli muutamia suomalaisia. Oulu sai loistavasti näkyvyyttä: MindBusiness-hankkeen lisäksi BusinessOulu oli esillä omalla esittelypisteellä.

Tapahtuman yhtenä pääviestinä oli, että tarvitsemme yrittäjyyden edistämistä aivan kaikilla tasoilla. Hankkeissa ja projekteissa tehdään juuri tätä ruohonjuuritason työtä yrittäjyyden edistämiseksi. Kansalliseksi voittajaksi valitseminen merkitsee sitä, että olemme hankkeessa tehneet arvokasta ja tärkeää työtä yrittäjyyden edistämiseksi. MindBusiness-hanke erityisesti korkeakoulutuksen kentällä, jossa kannustamme opiskelijoita pohtimaan yrittäjyys-vaihtoehtoa ja lisäämme opiskelijoiden valmiuksia ja osaamista tähän liittyen. Olemme hankkeessa tuottaneet ja toteuttaneet yrittäjyyden varhaisen vaiheen opintokokonaisuuden korkeakouluopiskelijoille.

No alt text provided for this image

MindBusiness-hanke ei sijoittunut voittajien joukkoon omassa sarjassaan, mutta Suomen osakilpailun voitto ja eteneminen jatkoon oli jo upea saavutus. Tämän johdosta hankkeelle
myönnettiin oheinen sertifikaatti. Kiitos kaikille MindBusiness-opiskelijoille, mikroyrittäjille, yhteistyökumppaneille ja tukijoille! Teemme yhdessä hyvää ja vaikuttavaa työtä!

SME Assembly Awards

Viimeksi päivitetty: 16.12.2019