MindBusiness 1: Tunnista yrittäjyysvalmiutesi, 5 op

Tarvitsetko opintoja myös kesälle? Tässä on sinulle hyvä vaihtoehto, mikäli haluat oppia enemmän omista vahvuuksista ja yrittäjyydestä. Opintojakso tarjotaan osana vapaavalintasia opintoja, sekä Oulun yliopiston että Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijoille alaan tai opintojen vaiheeseen katsomatta. Voit ilmoittautua opintojaksolle WebOodissa koodilla 407085A ja Pepissä koodilla YY00CF24. Opintojakso toteutetaan 31.5 - 23.8.2018.

Opintojaksolla perehdytään omien vahvuuksien tunnistamiseen ja niiden liittämiseen osaksi yrittäjämäistä toimintaa ja yrittäjyysvalmiuksia. Opiskelijat tutustuvat yrittäjyyden keskeisiin käsitteisiin ja oppivat tunnistamaan yrittäjyyden kannalta relevantteja asioita omasta toiminnasta. Yhteisöllisen työskentelyn taitoja kehitetään ryhmätöissä. Opintojaksolla opiskelija keskittyy hahmottamaan yrittäjältä vaadittavia taitoja yhteistyössä oikeiden mikroyritysten kanssa.