MindBusiness 3: Tuotteista osaamisesi

Opintojaksolla perehdytään ja toteutetaan käytännössä palvelumuotoilua tuotteen, palvelun tai konseptin kehittämiseksi. Opiskelijoiden työskentely perustuun yhteisölliseen ongelmanratkaisuun monialaisissa tiimeissä. Opiskelijaryhmät työskentelevät yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa. Tosena tärkeänä kokonaisuutena opintojaksolla on opiskelijan oman osaamisen/yritysidean tuotteistaminen. Ilmoittautuminen yliopiston opiskelijoille WebOodissa koodilla 407087A. OAMKin opiskelijoille ilmoittautuminen HOPSien kautta kurssikoodilla YY00CF26. Mene HOPS:ssa ilmoittautumiset-välilehdelle ja valitse kohta Hae opintoja kurssikoodilla YY00CF26.

Opintojakso järjestetään 1.11. - 13.12. 2018.
Lähitapaamiset: 1.11. klo 8 - 16,  Oulun yliopisto, Tellus, Aspire
22.11. klo 8 - 16, Oamk, Business Kitchen, Kotkantie 1, C-siipi, 90250 Oulu ja
13.12. klo 8 - 16  Oulun yliopisto, Tellus, Galaxy.

Jos sinulla on kysyttävää opintojaksoon liittyen, ota yhteyttä projektipäällikkö Tiina Salmijärveen, tiina.salmijarvi@oulu.fi