Opinnot

Sukupuolentutkimuksen opinnot sisältävät perus- ja aineopinnot, joita suorittaessaan opiskelijalla on erilaisia mahdollisuuksia räätälöidä opintonsa omien kiinnostusten tai tarpeiden mukaan. Sukupuolentutkimuksen opinto-ohjelman löydät Peppi-järjestelmästä (Sivuaineopinnot > Kasvatustieteiden tiedekunnan tarjoamat sivuaineopinnot). Vinkkejä sukupuolentutkimus-oppiaineen opiskeluun on koottu myös opiskeluohjeeseemme.

Lisäksi valtakunnallinen sukupuolentutkimuksen verkosto  HILMA tarjoaa lukuvuosittain vaihtuvia verkkokursseja. Tutustu lukuvuosittain vaihtuvaan tarjontaan täällä.

***

Oulun yliopiston Sukupuolentutkimuksen opinnoista vastaa yliopistonlehtori Johanna Hiitola, johanna.hiitola(a)oulu.fi, tel. 02 9448 3748.

Viimeksi päivitetty: 24.8.2020