Hilman kevät 2021

Sukupuolentutkimuksen Hilma-verkosto tarjoaa tuttuun tapaan keväällä joukon kiinnostavia verkkokursseja sukupuolentutkimuksen teemoista. Kurssien järjestämisestä vastaa sukupuolentutkimuksen asiantuntijat eri yliopistoista. Tutustu kurssikalenteriin ja ilmoittaudu mukaan - ilmoittautumisajat alkavat tammikuussa. Huomaathan myös, että joukossa on myös jatkuvasti omantahtisesti opiskeltavia kursseja!

• Gender Perspectives on Finland (5 ECTS)
  • Varhaiskasvatus, tasa-arvo ja sukupuolisensitiivisyys (5 op)
  • Feminist food studies (5 ECTS)
  • Seksuaalinen väkivalta: kuvaamisen keinoja, selviytymisen strategioita (5 op)
  • Feministisen ajattelun klassikot (5 op), suoritettavissa koska tahansa
  • Sukupuolentutkimuksen peruskurssi (5 op), suoritettavissa 1.2.2021 alkaen omassa tahdissa koska tahansa

Kursseille ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot Hilman verkkosivuilta. Kaikkia Hilman kursseja voi käyttää korvaamaan sukupuolentutkimuksen OPSin mukaisia opintojaksoja. Sovi korvaavuuksista tarkemmin Oulun yliopiston Hilma-yhteyshenkilön kanssa suvi.pihkala(a)oulu.fi.

Viimeksi päivitetty: 13.12.2020