Koulutuksella väkivaltaa vastaan - seminaari (Huom päivitetty ohjelma)

Tiistai, marraskuu 11, 2014

Paikka: Oulun yliopisto, L7

Seminaaripäivä rakentuu tyttöihin ja naisiin kohdistuvan väkivallan, väkivallan ennaltaehkäisyn ja väkivaltaan puuttumisen tematiikan ympärille. Seminaaripäivä toimii myös Empowering Care- ja WOMPOWER -projektien päätösseminaarina.

Empowering Care -projekti on Oulun yliopiston Nais- ja sukupuolentutkimuksen koordinoima kansainvälinen tutkimus- ja kehittämishanke, joka käsittelee lastensuojeluyksiköissä asuvien huostaan otettujen tyttöjen väkivaltakokemuksia ja niiden ennalta ehkäisyä. WOMPOWER -projektissa Oulun Ensi- ja turvakoti ry kehittää yhdessä eurooppalaisten kumppanien kanssa väkivaltaa kokeneille naisille tuen mallia, jossa yhdistetään koulutusta, tukea ja neuvontaa.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Seminaarissa on kahvitarjoilu. Ilmoittautuminen seminaariin tapahtuu sähköisesti verkkolomakkeella.

Sitovat ilmoittautumiset 16.10. mennessä

Seminaarin ohjelma