Verkkokoulutus vaikuttamisesta kiinnostuneille nuorille naisille

Hei nuori nainen,

• Oletko kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja/tai politiikasta ja mietit miten pääsisit mukaan?
  • Oletko jo mukana esimerkiksi nuoriso-, opiskelija-, harrastus- tai paikallistoiminnassa ja pohdit seuraavaa askelta?

Jos vastauksesi on kyllä ja olet 15 – 30 vuotias, tule mukaan verkkokoulutukseemme!

Koulutus tarjoaa sinulle tilaisuuden:

• kuulla naiskansanedustajien urakokemuksia ja vinkkejä,
  • pohtia omia vahvuuksiasi, tulevaisuuden toiveitasi ja tavoitteitasi,
  • keskustella ja verkostoitua muiden vaikuttamisesta kiinnostuneiden nuorten naisten kanssa

Koulutus käynnistyy Eurooppa-päivänä 9.5.2016 ja päättyy 20.5.2016. Koulutus toteutetaan Dissendum Otima verkko-oppimisympäristössä, jonne kukin osallistuja saa henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Voit tutustua materiaaleihin ja osallistua keskusteluihisi itsellesi sopivina ajankohtina aikataulumme puitteissa. Voit ilmoittautua koulutukseen täyttämällä ilmoittautumislomakkeen 30.4.2016 mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin koulutukseen ilmoittautuneisiin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Koulutuksen sisältö ja aikataulu

• 9.-10.5. Aloitus
  • 11.-15.5. Vaikuttamisen rakenteet ja tasa-arvo
  • 16.-19.5. Media, julkinen keskustelu ja asenteet
  • 20.5. Lopetus

Olethan rohkeasti yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää tai kohtaat ongelmia!

Minna Viinikka:  minna.viinikka(a)oulu.fi / 02 9448 7458

Projektista

Oulun yliopiston Nais- ja sukupuolentutkimus on mukana Commitment to democracy throught increasing women’s participation –projektissa, jonka rahoittaa Euroopan Unionin "Europe for Citizens" –ohjelma. Code IWP -projektin tavoitteena on rohkaista / lisätä naisten osallisuutta ja määrää äänestäjinä sekä ehdokkaina europarlamenttivaaleissa ja kansallisissa eduskuntavaaleissa. Projektissa on mukana neljä maata (Kypros, Liettua, Latvia, Portugali), joissa naisten edustus on prosentuaalisesti alhainen ja yksi maa (Suomi) jossa on suhteellisesti korkea prosentuaalinen naisten edustus.

Oulun yliopiston Nais- ja sukupuolentutkimuksen opiskelijat: Mikäli tarkoituksenasi on suorittaa opintojakso 417214A Sukupuolten tasa-arvo ja yhdenvertaisuus tämän lukukauden aikana, ole yhteydessä opintojakson vastuuhenkilöön keskustellaksesi mahdollisuudesta sisällyttää koulutus opintoihisi (Mervi Heikkinen mervi.heikkinen(a)oulu.fi)

Viimeksi päivitetty: 6.4.2016