1.8.2019 News

Kasvatustieteen, psykologian ja erityispedagogiikan ilmoittautumisessa ollut häiriö saatu korjattua

Eilen 1.8.2019 erityispedagogiikan, kasvatustieteen ja psykologian opintoihin ilmoittautumisessa oleva häiriö on saatu korjattua ja tästä päivästä lähtien ilmoittautuminen toimii normaalisti.

4.7.2019 News

Ilmoittaudu avoimen yliopiston syksyn orientaatiotilaisuuteen

Syksyllä 2019 pidetään  Oulun yliopiston avoimen yliopiston opintoihin ilmoittautuneille orientaatiotilaisuuksia, jossa perehdytään muun muassa näihin asioihin:

24.6.2019 News

Avoimen yliopiston tuki on suljettu ajalla 4.7.-31.7.2019

Avoimen yliopiston tuki (avoin.yliopisto@oulu.fi) on suljettu ajalla 4.7.-31.7.2019 Mukavaa kesää!

28.5.2019 News

Kasvatustieteiden tiedekunnan lukuvuoden 2019-2020 infot

Huom! Seuraathan avoimen yliopiston sivuja mahdollisten muutosten varalta

23.5.2019 News

Uusia väyliä päästä yliopistoon

Oulun yliopisto laajentaa merkittävästi hakijoiden mahdollisuuksia päästä suorittamaan yliopistotutkintoa avoimen yliopiston opintojen perusteella. Valintatavan osuus on jatkossa lukuisilla aloilla jopa 10 prosenttia valituista.

18.2.2019 News

Vastaa avoimen yliopiston opintojakson palautekyselyyn

Keräämme palautetta opiskelijan suorittamista Oulun yliopiston avoimen yliopiston opintojaksoista.

4.2.2019 News

Vas­taa ky­se­lyyn tut­kin­toon tähtää­västä opis­ke­lus­ta avoi­mes­sa yli­opis­tos­sa

Toinen reitti yliopistoon -hankkeen kysely on tarkoitettu niille tutkinto-opiskelijoille tai tutkinnon jo suorittaneille henkilöille, jotka on valittu tutkintokoulutukseen avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen perusteella.

5.12.2018 News

Avoimen yliopiston verkkosivuilla nyt usein kysytyt kysymykset

Tänään Oulun yliopiston avoimen yliopiston verkkosivuille lisättiin usein kysytyt kysymykset.

21.11.2018 News

Avoimen yliopisto-opintojen järjestämisoikeuksien haku

Avoimen yliopisto-opintojen järjestämisoikeuksien haku on avoinna yhteistyöoppilaitoksille. Haku päättyy 5.12.2018.

9.11.2018 News

Abipäivien 2018 arvonnan voittaja löytynyt!

Oulun yliopiston avoimella yliopistolla oli Abipäivillä 7.-8.11.2018 esittelypiste. Abipäivillä kerrottiin toisen asteen opiskelijoille muun muassa avoimen yliopiston tarjonnasta sekä avoimista väylistä. Keväällä 2019 Oulun yliopistossa on avoimen väylän paikkoja avoimia yliopisto-opintoja suorittaneille seuraavasti: kasvatustieteet 5 paikkaa, tietojenkäsittelytieteet 10 paikkaa, biologia 2 paikkaa. Vuoden 2020 yhteishakuun avoimen väylä on tulossa useampaan hakukohteeseen, niistä tulee lisätietoa myöhemmin.

Avoimen yliopiston esittelypisteellä oli mahdollisuus osallistua arvontaan. Kaikkiaan arvontakyselyyn osallistui 255 henkilöä.  Voittaja arvottiin ja hänelle ilmoitettiin voitostaan henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistumisesta!

18.9.2018 News

Avoimen väylää kehitetään yhteishankkeen avulla

Alkusyksysta käynnistynyt Toinen reitti yliopistoon -hanke pyrkii lisäämään mahdollisuuksia opiskelijoille osoittaa kelpoisuuttaan yliopisto-opintoihin.