Abipäivien 2018 arvonnan voittaja löytynyt!

Oulun yliopiston avoimella yliopistolla oli Abipäivillä 7.-8.11.2018 esittelypiste. Abipäivillä kerrottiin toisen asteen opiskelijoille muun muassa avoimen yliopiston tarjonnasta sekä avoimista väylistä. Keväällä 2019 Oulun yliopistossa on avoimen väylän paikkoja avoimia yliopisto-opintoja suorittaneille seuraavasti: kasvatustieteet 5 paikkaa, tietojenkäsittelytieteet 10 paikkaa, biologia 2 paikkaa. Vuoden 2020 yhteishakuun avoimen väylä on tulossa useampaan hakukohteeseen, niistä tulee lisätietoa myöhemmin.

Avoimen yliopiston esittelypisteellä oli mahdollisuus osallistua arvontaan. Kaikkiaan arvontakyselyyn osallistui 255 henkilöä.  Voittaja arvottiin ja hänelle ilmoitettiin voitostaan henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistumisesta!

Last updated: 20.11.2018