Euroopan ulkopuoliset kohteet

Koulutuspalvelut koordinoi yhteensä noin 40 Euroopan ulkopuolella olevan vaihtokohteen sopimusta. Lisäksi yliopisto on mukana useissa verkostoissa ja vaihto-ohjelmissa, joissa on tarjolla vaihtokohteita ympäri maailmaa. Näihin kohteisiin voi hakea kaksi kertaa vuodessa: lokakuussa ja tammikuussa. Vaihtojaksot toteutuvat hausta seuraavan lukuvuoden syksyllä tai keväällä.

Haettavat kohteet vaihtelevat hakukierroksittain: syksyn ja kevään hauissa on siis mukana eri kohteet. Osa kohteista on laaja-alaisia, eli niihin voivat hakea kaikki opiskelijat, joille on tarjolla tutkintoon sopivia aineita. Osa sopimuksista on rajattu tietyille aloille ja niihin voivat hakea vain ko. oppiaineiden opiskelijat. Tarkemmat ajankohtaiset hakuajat ja -kohteet sekä hakuohjeet löydät Hakeminen -sivulta. Tietoa eri vaihto-ohjelmien apurahoista löydät Vaihdon rahoitus -sivulta.

Huomaathan, että mikäli vaihto-ohjelma tai-kohde vaatii TOEFL-testin, sen suorittavat vain kyseiseen kohteeseen Oulun yliopiston haun kautta valitut opiskelijat.

Lisäksi tiedekunnilla voi olla omia Euroopan ulkopuolisia vaihtokohteita. Näiden yliopistojen tarkemmat tiedot ja hakuohjeet löydät maanosakohtaisten sivujen alaosasta löytyvästä Sinulle-osiosta.

 

7.11.2019

Aasia

27.8.2019

Etelä-Amerikka

27.8.2019

Oseania

26.8.2019

Pohjois-Amerikka

16.8.2016

Venäjä