Harjoittelutuki haettavissa

Tutkintoon kuuluviin harjoitteluihin on mahdollista saada rahallista tukea yliopistolta. Yliopiston harjoittelutuki on haettavissa. Ks. Harjoitteluun. Lue ohjeet huolella ja ole ajoissa liikkeellä!

Harjoittelupaikkoja ja muita työpaikkoja voit tarkastella päivittyvästä listasta sivun alaosasta sekä Aarresaaresta:  Oulun yliopistolle ilmoitetut työ-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkailmoitukset

Tällä hetkellä sivulla on noin 350 harjoittelupaikkaa eri alojen opiskelijoille. Näiden lisäksi listalla ilmoitetaan muista työpaikoista ja opinnäytepaikoista. Lista päivittyy koko ajan. Voit rajata hakuasi mm. sen mukaan, haetko harjoittelu-, opinnäyte- vai muuta työpaikkaa, ja myös koulutusalan ja paikkakunnan mukaan. Huomaa, että rajaamaton haku voi näyttää sinulle mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

Harjoittelupaikkatarjouksia löydät myös Tuudon Työ ja Harjoittelu -osiosta.

Muista myös Pestipäivät 30.1. Linnanmaan kampuksella. Työmarkkinapäivät on suunnattu tekniikan ja kaupan opiskelijoille, mutta siellä on paljon mahdollisuuksia myös muiden alojen opiskelijoille. Katso ohjelma, valmistaudu kohtaamaan yritysten edustajia ja hanki itsellesi kesä- tai harjoittelupaikka.

Yliopiston työelämäpalvelut järjestää kevään aikana opiskelijoiden työskentelyyn ja työllistymiseen liittyviä työpajoja Linnanmaan ja Kontinkankaan Telluksissa. Seuraa ilmoittelua ja mene mukaan!

Viimeksi päivitetty: 13.1.2020