Opiskelija! Osallistu Dash Lapland 2020 -tapahtumaan

Mukaan tapahtumaan haetaan avarakatseisia opiskelijoita eri koulutusaloilta. Tapahtumassa ratkaistaan oikeiden yritysten todellisia haasteita. Osallistujat tullaan jakamaan joukkueisiin, ja joukkueet kilpailevat keskenään käyttäen design thinking -prosesseja ja muotoilupalvelun keinoja.

MIKÄ ON DASH LAPLAND?

Dash Lapland on kolme -päiväinen design hackathon tapahtuma Rovaniemellä 17.-19.4.2020.

Huomioittehan, että Dash Lapland on voittoa tavoittelematon opiskelijoiden järjestämä tapahtuma, jonka tavoitteena on auttaa opiskelijoita laajentamaan heidän muotoiluajattalutaitojaan, verkostoitumaan ja vahvistamaan heidän ammatillista osaamistaan ja taitoaan. Dash Lapland antaa myös erinomaista kokemusta palvelumuotoilusta, ongelman ratkaisusta ja tiimityöskentelystä!

MITKÄ YRITYKSET OVAT KUMPPANEITAMME?

Tällä hetkellä kumppaneita ei voi vielä paljastaa, mutta ne ovat kansallisesti ja osa jopa kansainvälisesti tunnettuja yrityksiä. Yritykset toimivat myös hyvin eri aloilla, joten opiskelijoita kaivataan niin taiteiden ja teknologian aloilta, oikeustieteellisestä, kaupalliselta alalta, yhteiskuntatieteelliseltä alalta, sekä kasvatustieteelliseltä alalta. Mitään koulutusalaa ei siis rajata, sillä uskomme, että monialaiset tiimit luovat innovatiivisimmat ratkaisut!

Lisätietoa: https://www.dashlapland.com ja Instagram: @dashlapland.

Viimeksi päivitetty: 11.2.2020