Sivuainehaku käynnissä kasvatustieteiden tiedekunnassa

Sivuainehaku kasvatustieteiden tiedekunnan opiskelijoille on auki ma 10.2.- su 1.3.2020. Erillisissä opintokokonaisuuksissa voi olla omat hakuajat ja valintaperusteet.

(Erillisissä erityisopettajaopinnoissa ja musiikin opetettavan aineen kokonaisuudessa ja Lapin kuvataiteessa on omat hakuaikansa.)

Infodiat, hakulomake ja muuta tietoa löytyy opiskelijalle-verkkosivujen sivuainesivulta. Siellä on myös toisten tiedekuntien pitämät esitykset heidän tarjonnastaan.

https://www.oulu.fi/opiskelijalle/sivuaineopinnot (Valitse jokin tiedekunnan koulutus alasvetovalikosta.)

Edellisen infon jälkeen (31.1.) on tullut tieto, että terveystiedon ja erityispedagogiikan opinnot avoimessa yliopistossa tulee myös haettavaksi tässä haussa.

Ensimmäinen info pidettiin pe 31.1. Toinen info pidetään ke 19.2. klo 15-16 salissa L2. Sivuaineisiin liittyvät kysymykset study.education(at)oulu.fi-osoitteeseen tai koulutussuunnittelijoille vastaanottoaikoina. Tutustuthan kuitenkin ensin verkkosivuilta löytyvään materiaaliin.

Huomaathan, että vastattuasi sivuainehakulomakkeeseen saat ilmoittamaasi sähköpostiin automaattisen vastausviestin, joka on säilytettävä kevään 2020 ajan.

Viimeksi päivitetty: 11.2.2020