Tarvitsetko tukea ja vinkkejä työnhaun käynnistämiseen?

Tule kuulolle webinaareihin. Saat monipuolista tietoa työnhausta ja TE-palveluiden tarjonnasta urasuunnitteluun ja työnhakuun liittyen! Työnhaun startti-info on keskiviikkoisin klo 9.00. Lisäksi on joka viikko Paikallisen palvelutarjonnan esittely-webinaari sekä muita työnhaun webinaareja. Tästä linkistä saa lisää tietoa: http://toimistot.te-palvelut.fi/pohjois-pohjanmaa/tapahtumat

Lähde mukaan työhakuvalmennuksiin ja ilmoittaudu Tehostetusti työhön valmennuksiin. Erityishuomiona on 25.5. alkava työnhakuvalmennusklubi korkeakoulutetuille, jossa on vielä muutama paikka jäljellä!

Liitteessä on tietoa näistä työnhakuun liittyvistä ohjauksista, valmennuksista ja neuvontapalvelusta. Valmennukset ja koulutukset ovat TE-palveluiden asiakkaille, työhakijoiksi ilmoittautuneille.

Tästä linkistä pääset TE-palveluiden tapahtumakalenteriin, josta löydät webinaarien osallistumislinkit ja valmennuksien ilmoittautumislinkit: http://toimistot.te-palvelut.fi/pohjois-pohjanmaa/tapahtumat

Onko kysyttävää työhausta? Ota rohkeasti yhteyttä kaikissa työnhakuun ja verkkoasiointiin liittyvissä kysymyksissä. Tästä linkistä pääset Työnhaun ja verkkoasioinnin ohjauksen yhteystietoihin:
http://toimistot.te-palvelut.fi/pohjois-pohjanmaa/tyonhaun-ja-verkkoasioinnin-ohjaus

 

Viimeksi päivitetty: 20.5.2020