Proof-of-Concept-rahoitusta haettavana

Onko sinulla idea uudesta tuotteesta tai palvelusta? Haluatko selvittää sen liiketoimintamahdollisuuksia ja toimivuutta? Hyödynnä Proof-of-Concept (PoC)-rahoitusta!

PoC (Proof-of-Concept)-rahoituksen avulla voidaan selvittää esimerkiksi, onko idealla liiketoimintapotentiaalia (tarvetta, markkinoita), toimiiko idea niin kuin on ajateltu ja voidaanko sitä suojata patentilla. Rahoituksen tarkoitus on parantaa uusien liiketoimintamahdollisuuksien synnyttämistä.

PoC-rahoitus on Oulun yliopiston ja Oulun kaupungin myöntämää tukea tutkijoille ja opiskelijoille. Jaettava määrä on 250 000 €, josta vielä pieni osa on jäljellä. Hakemuksien käsittelyä hoitaa Innovaatiokeskus.

Miten rahoitusta haetaan?

Tutustu hakukuulutukseen
    Kysy tarvittaessa lisätietoja Innovaatiokeskuksesta (Niina Karvinen ja Maarit Jokela)
    Täytä hakulomake ja lähetä se Kirjaamoon.
    Päätöksen saat 2-4 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.

Viimeksi päivitetty: 3.6.2020