Optima-oppimisympäristön käyttö Oulun yliopistossa päättyy 31.7.2020

Optimasta on luovuttu vaiheittain seuraavan jo aiemmin ilmoitetun aikataulun mukaisesti:

• Uusien työtilojen perustaminen sekä opiskelijoiden ja opettajien vienti Optimaan on päättynyt 31.12.2019.
  • Tähän mennessä Optimaan luodut työtilat ovat tarvittaessa käytössä normaalisti 31.7.2020 saakka.
  • Optima-oppimisympäristön käyttö Oulun yliopistossa päättyy kokonaan 31.7.2020. Tämän jälkeen Optimaan ei ole enää mahdollista kirjautua lainkaan. Optima on suljettu ja palvelu lopetettu 1.8.2020 alkaen.

Huom! Muistathan tarvittaessa ottaa Optimasta omat tiedostot talteen työtiloista ja omasta kansiostasi, ellei niitä ole itselläsi muualla tallessa. Ohje: Optimasta Moodleen siirtyminen

Jos et näe ohjetta, niin kirjaudu ensin Moodleen ja klikkaa sitten "Lisää minut kurssialueelle".

Moodle on toiminut Oulun yliopiston oppimisympäristönä vuoden 2019 alusta lähtien ja palvelu jatkuu normaalisti.

Kirjautuminen Moodleen

Pikaohje opiskelijalle