Vielä ehdit mukaan Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston opintoihin lukuvuodelle 2020-2021

Oulun yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija voi opiskella Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistossa tutkintoon sisällytettäviä opintoja. Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston lukuvuonna 2020-2021 järjestämät opintojaksot ovat Oulun yliopiston läsnäoleville perustutkinto-opiskelijoille maksuttomia mikäli opintojaksot ovat hyväksytty opiskelijan HOPSiin. Huom: opinnot voivat olla myös muiden yliopistojen tarjoamia opintoja. Ole yhteydessä HOPSin päivittämisen osalta tutkinto-ohjelman koulutussuunnittelijaan. Tarjontaan voit tutustua alla olevasta linkistä. Jos opetus on maksutonta, siitä on erikseen maininta PPKYOn järjestämän opintokokonaisuuden tai opintojakson kohdalla.

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston koulutustarjonta https://www.ppkyo.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/

Viimeksi päivitetty: 7.9.2020