Lisätietoa kelpoisuuden tuottavista opinnoista

Erillistä opinto-oikeutta ei myönnetä seuraaviin kelpoisuuden tuottaviin opintoihin:

• varhaiskasvatuksen tehtäviin ja esiopetukseen ammatillisia valmiuksia antavat opinnot
  • perusopetuksessa opetettavien aineiden ja aihekokonaisuuksien monialaiset opinnot
  • erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot
  • musiikin aineenopettajan koulutukseen kuuluvat opetettavan aineen opinnot
  • opettajan pedagogiset opinnot

Huom! Haku erillisiin aineenopettajan pedagogisiin opintoihin järjestetään vuosittain Opintopolussa. Katso tarkemmin täältä. Oulun yliopistossa tutkintoa suorittavat opiskelijat hakeutuvat aineenopettajan pedagogisiin opintoihin oman tiedekuntansa sisäisessä haussa.

Haku opettajan pedagogisiin opintoihin, jotka tuottavat yleisen pedagogisen kelpoisuuden ja joiden valintaperusteena ei edellytetä opetettavan aineen opintoja, järjestetään samoin Opintopolussa vuosittain.

Viimeksi päivitetty: 10.12.2020