University of Oulu, 2019

Pienryhmäohjaaja - ja kummihakua 2021 on jatkettu!

Pienryhmäohjaaja - ja kummihakua 2021 on jatkettu 14.2. saakka! Vielä ehdit hakea mukaan!

Hae pienryhmäohjaajaksi syksyllä 2021, vaihtoehtonasi on toimia syksyllä 2021 opintonsa aloittavien perustutkinto-opiskelijoiden ohjaajana, kansainvälisten maisteriohjelmien opiskelijoiden ohjaajana ja saapuvien vaihto-opikelijoiden ohjaajana / kummina. Pienryhmäohjaajana tai vaihto-opiskelijoiden kummina olet valmis tutustuttamaan uusia opiskelijoita opiskeluun ja yliopistoon sekä olet paikalla, kun uudet opiskelijat saapuvat ja pienryhmäohjaus alkaa. Koulutamme sinut tehtävääsi kevään 2021 aikana ja suoritettuasi koulutuksen, saat sähköisen osaamismerkin, jota voit käyttää lisänä vaikkapa LinkedIn-profiilissasi tai CV:ssäsi.

Vaivannäkösi palkitaan ja pienryhmäohjaajana saat ohjauspalkkion työstäsi.

Ennen kaikkea pääset kuitenkin tutustumaan uusiin ihmisiin, osaksi verkostoa, joka kestää opintojen jälkeenkin. Pääset oppimaan uusia taitoja sekä hankkimaan uusia kokemuksia. Sinusta tulee siis ihan pro (lyhenteemme pienryhmäohjaajalle)!

Edellytämme, että opintosi sujuvat ja olet vastuuntuntoinen. Jos haet kummiksi, englannin kielen taitosi täytyy olla sellainen, että pärjäät. Erilaiset opiskelijat kaipaavat silti erilaisia pienryhmäohjaajia, joten hae rohkeasti mukaan!

Pienryhmäohjaajien hausta ja nimeämisestä vastaavat tiedekunnat/tutkinto-ohjelmat. Ota tarvittaessa yhteyttä tutkinto-ohjelmasi pienryhmäohjauksen yhdyshenkilöön.

Haku on auki nyt ja päättyy 14.2. 2021.
Hakulinkit ja lisätietoa ohessa:

pienryhmäohjaaja-haku
kummi-haku

Jos mielenkiintosi heräsi, mutta olet vielä epävarma, tai sinulla on kysymyksiä,  voit lähettää sähköpostia myös

salla.herrala@oulu.fi (prot)

ulla.alanko@oulu.fi (kummit)