University of Oulu, 2016

Jatkavat opiskelijat | lukuvuosi-ilmoittautuminen

Jatkavien opiskelijoiden iIlmoittautumisaika lukuvuodelle 2019–20  alkaa 2.5.2019 ja päättyy 12.9.2019.

Kevätlukukaudelle 2020 voit ilmoittautua 1.12.2019–31.1.2020

Sähköinen ilmoittautuminen

Jatkavat tutkinto-opiskelijat voivat tehdä lukuvuosi-ilmoittautumisen OILI-järjestelmällä ilmoittautumisaikana. Ilmoittautuessasi läsnäolevaksi perustutkinto-opiskelijana sinun on maksettava ylioppilaskunnan jäsenmaksu.

Opiskelijat, joilla on erillinen opiskeluoikeus ja opiskelijat, jotka eivät pysty ilmoittautumaan OILIssa, ilmoittautuvat yliopistoon WebOodissa. WebOodissa voit myös tarkistaa ja korjata omat yhteystiedot.

Ilmoittautuminen koulutuksen lähipalveluissa

Koulutuksen lähipalveluissa voivat ilmoittautua kaikki opiskelijat. Koulutuksen lähipalvelupisteet sijaitsevat Oulun yliopiston kampusalueella Linnanmaalla ja Kontinkankaalla.

Ennen ilmoittautumista täytyy maksaa ylioppilaskunnan jäsenmaksu.

Ilmoittautumisen koulutuksen lähipalveluissa voi hoitaa joko:

  1. lähettämällä sähköpostiviestin koulutuksen lähipalveluihin. Kirjoita viestiin kaikki nimesi ja syntymäaikasi ja laita liitteeksi kuitti maksetusta ylioppilaskunnan jäsenmaksusta tai
  2. käymällä koulutuksen lähipalvelupisteessä ja näyttämällä kuitti maksetusta ylioppilaskunnan jäsenmaksusta. Ota mukaan opiskelijakortti tai henkilötodistus.

Koulutuksen lähipalveluiden kautta hoidetut ilmoittautumiset kannattaa tehdä hyvissä ajoin jo ennen opintojen alkua, jotta välttää ruuhkat syyskuun alussa.

Opiskelijat, jotka ovat saaneet opiskelupaikan viime vuonna, mutta aloittavat opintonsa vasta nyt, ilmoittautuvat koulutuksen lähipalveluissa ilmoittautumisaikana.

Jos opiskelija on laiminlyönyt ilmoittautumisen ilmoittautumisaikana, tulee opiskelijan anoa opiskeluoikeuden palautusta OSAT-järjestelmässä.

Opiskelija, jolla on sekä perus- että jatkotutkinto-opiskeluoikeus

Jos opiskelijalla on sekä perus- että jatkotutkinto-oikeus hän ei voi ilmoittautua vain jatko-opiskelijaksi, vaan ilmoittautuminen koskee kaikkia opiskeluoikeuksia. Mikäli opiskelija haluaa olla vain jatko-opiskelija, tulee hänen luopua perustutkinto-opiskeluoikeudesta. Luopuminen tehdään OSAT-järjestelmässä.  Mikäli hän haluaa jatkotutkinto-oikeuden ohella säilyttää perustutkinto-oikeuden, tulee hänen läsnäolevaksi ilmoittautuessaan maksaa myös ylioppilaskunnan jäsenmaksu perustutkinto-oikeuden osalta. 

Opiskelijakortti

Lue opiskelijakortista lisää ylioppilaskunnan sivuilta.

Viimeksi päivitetty: 13.9.2019