Kesäyliopiston kesäopinnot

Oulun yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija voi opiskella Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistossa tutkintoon sisällytettäviä opintoja. Oulun ylioiston tutkintovaatimusten mukaiset kesäyliopiston Oulun toimipisteen kesällä 2019 järjestämät opintojaksot ovat Oulun yliopiston läsnäoleville perustutkinto-opiskelijoille maksuttomia. Kesän tarjontaan voit tutustua alla olevasta linkistä. Jos opetus on maksutonta, siitä on erikseen maininta PPKYOn järjestämän opintokokonaisuuden tai opintojakson kohdalla.

Mikäli haluat suorittaa kesäyliopiston opintoja maksutta:

• sinulla tulee olla voimassa oleva opinto-oikeus Oulun yliopistoon ja sinun tulee olla ilmoittautunut läsnä olevaksi, jotta suoritukset voidaan kirjata Oodiin  Ks. ohjeet yliopistoon ilmoittautumisesta.
  • Ilmoittautuessasi merkitse kesäyliopiston sähköiseen ilmoittautumislomakkeeseen oma tiedekuntasi ja tutkinto-ohjelmasi. Kursseille ilmoittautuminen on sitova.

Kesäyliopiston kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Joillakin kursseilla on rajoitettu osallistujamäärä ja ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssien täyttymiseen saakka.

Tutustu kesäyliopiston koulutustarjontaan

Viimeksi päivitetty: 23.4.2019