University of Oulu, 2016

Avanto -yrittäjyysohjelma

Kehitä ideasi tuotteeksi tai palveluksi Avanto -yrittäjyysohjelmassa.

Avanto on yrittäjyyysohjelma, joka tähtää yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden tai tiimien ideoiden kaupallistamiseen ja yrittäjyyden edistämiseen. Tavoitteena on edistää elinvoimaisten, uusien yritysten syntyä sekä kansainväliselle tasolle tähtäävää liiketoimintaa ja nopeuttaa startupien markkinoille pääsyä. Työpajat, mentorointi ja yhteiset työskentelytilat yhdessä oululaiseen yrittäjäyhteisön kanssa kannustavat yksittäisiä yrittäjiä sekä uusien yritysten syntyä ja kasvua. Avannossa ideasta kristallisoituu markkinavalmis. Ohjelma järjestetään osana (Oulun yliopiston) kauppakorkeakoulun yrittäjyyden sivuaineen opintokokonaisuutta. Avanto-ohjelma toteutetaan Oulun yliopiston ja ammattikorkeakoulun yrittäjäyhteisössä ja mukaan voi lähteä itselleen parhaiten sopivana hetkene.

Avanto-yrittäjyysohjelma on avoin kaikille taustasta tai koulutuksesta riippumatta. Motivaatio, asenne ja taidot yhdistettynä intohimoon ja haluun menestyä ratkaisevat.

Lisätietoja Avanto Yrittäjyysohjelmasta

Viimeksi päivitetty: 27.2.2020