University of Oulu, 2016

Opiskelijan terveydenhuolto

Ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiö YTHS on opiskeluterveydenhuollon organisaatio, joka järjestää yleisterveyden, mielenterveyden ja suunterveyden palveluja kaikille perustutkintoa suorittaville yliopisto-opiskelijoille.

Opintojesi aikana voit turvautua terveyteen ja sairauteen liittyvissä kysymyksissä Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiöön. Maksettuasi ylioppilaskuntasi jäsenmaksun sinulla on oikeus käyttää kaikkia YTHS:n palveluja.

YTHS toimii aktiivisesti myös opiskelijoiden terveyden edistämiseksi. Tutustu tarpeen mukaan esimerkiksi YTHS:n terveysneuvonnan tueksi laatimiin oppaisiin, arjen hallintaa edistävään I love arki -sivustoon sekä Oikopolkuja hyvinvointiin -verkkopalveluun.

Oulun YTHS:n toimipisteen verkkosivulta löydät Oulun toimipisteen aukioloajat ja yhteystiedot. Sivuilta löydät myös tietoa palveluista, joihin voit olla yhteydessä YTHS:n ollessa suljettuna.

Viimeksi päivitetty: 27.2.2019