Yrittäjyys

Tulevaisuudessa yhä useampi meistä ryhtyy yrittäjäksi. Yliopistokoulutus tarjoaa valmiuksia sekä yrittäjämäisen toimintatavan että yritystoiminnan tueksi. Oulun yliopiston Yrittäjyyden Urapolku on avoinna kaikkien alojen opiskelijoille ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yhteistyöhön eri alojen opiskelijoiden kanssa. Voit valita yrittäjyyden urapolulta yksittäisiä opintojaksoja tai laajemman 25 opintopisteen sivuainekokonaisuuden.

Muita yrittäjähenkisiä tapaat Oulu Entrepreneurship Societyn (OuluES) toiminnassa, johon ovat tervetulleita kaikkien alojen opiskelijat ja muut yrittäjyydestä kiinnostuneet. Yrittäjyyden toimintaa ja tapahtumia järjestetään Business Kitchenissä Tellus Innovation Arenalla. Tule rohkeasti mukaan!