Oulun yliopiston kesäopinnot 2020

Oulun yliopisto tarjoaa opetusta myös kesällä 2020. Opetusta järjestetään tavallisen opetuskauden ulkopuolella, toukokuun puolivälistä elokuun loppuun. Kesäopintoja järjestävät Oulun yliopiston tiedekunnat ja Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto. Huomaathan, että ilmoittautuminen kesäopintojaksoille saattaa alkaa vasta myöhemmin keväällä.

Kesäopinnot ja opinto-oikeus

Voidaksesi suorittaa tiedekuntien toteuttamia kesäopintoja, sinulla tulee sinulla olla voimassa oleva opiskelu-oikeus Oulun yliopistoon ja sinun tulee olla ilmoittautunut läsnä olevaksi seuraavasti:

• Kesäopetuksen aika touko-kesäkuu: Läsnä oleva, kevät 2020 (voimassa 31.7.2020)
  • Kesäopetuksen aika elo-syyskuu: Läsnä oleva, syksy 2020 (alkaa 1.8.2020)
  • Kesäopetuksen aika touko-syyskuu: Läsnä oleva, kevät ja syksy 2020

Ks. ohjeet yliopistoon ilmoittautumisesta

Lisätietoa kesäopintotuesta ja sen myöntämiskriteereistä löydät Kelan-verkkosivuilta.