Oulun yliopiston kesäopinnot 2021

Oulun yliopisto tarjoaa opetusta myös kesällä 2021. Opetusta järjestetään tavallisen opetuskauden ulkopuolella, toukokuun puolivälistä elokuun loppuun. Kesäopintoja järjestävät Oulun yliopiston tiedekunnat, avoin yliopisto, yliopiston kirjasto ja Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto. Huomaathan, että ilmoittautuminen kesäopintojaksoille saattaa alkaa vasta myöhemmin keväällä.

Kesäopinnot ja opinto-oikeus

Voidaksesi suorittaa tiedekuntien toteuttamia kesäopintoja, sinulla tulee sinulla olla voimassa oleva opiskelu-oikeus Oulun yliopistoon ja sinun tulee olla ilmoittautunut läsnä olevaksi seuraavasti:

• Kesäopetuksen aika touko-kesäkuu: Läsnä oleva, kevät 2021 (voimassa 31.7.2021)
  • Kesäopetuksen aika elo-syyskuu: Läsnä oleva, syksy 2021 (alkaa 1.8.2021)
  • Kesäopetuksen aika touko-syyskuu: Läsnä oleva, kevät ja syksy 2021

Ks. ohjeet yliopistoon ilmoittautumisesta

Lisätietoa kesäopintotuesta ja sen myöntämiskriteereistä löydät Kelan-verkkosivuilta.