Harjoittelupaikkoja eri alojen opiskelijoille tarjolla

Korkeakouluopiskelijoita harjoittelijoiksi tai työntekijöiksi etsivät työnantajat käyttävät korkeakoulujen yhteistä työnvälitysportaalia. Yliopiston harjoittelutuki on haettavissa.

Harjoittelupaikkoja ja muita työpaikkoja voit tarkastella sivulta https://www.oulu.fi/opiskelijalle/node/34878 kohdasta Oulun yliopistolle ilmoitetut työ-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkailmoitukset

Tällä hetkellä sivulla on yli 300 harjoittelupaikkaa eri alojen opiskelijoille. Näiden lisäksi listalla ilmoitetaan muista työpaikoista ja opinnäytepaikoista. Lista päivittyy koko ajan. Voit rajata hakuasi mm. sen mukaan, haetko harjoittelu-, opinnäyte- vai muuta työpaikkaa, ja myös koulutusalan ja paikkakunnan mukaan. Huomaa, että rajaamaton haku voi näyttää sinulle mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

Harjoittelupaikkatarjouksia löydät myös Tuudon Työ ja Harjoittelu -osiosta.

Tutkintoon kuuluviin harjoitteluihin on mahdollista saada rahallista tukea yliopistolta. Yliopiston harjoittelutuki on haettavissa. Ks. Harjoittelutuki Suomessa

Muista myös Pestipäivät 31.1. Linnanmaan kampuksella. Työmarkkinapäivät on suunnattu tekniikan ja kaupan opiskelijoille, mutta siellä on paljon mahdollisuuksia myös muiden alojen opiskelijoille. Katso ohjelma, valmistaudu kohtaamaan yritysten edustajia ja hanki itsellesi kesä- tai harjoittelupaikka.

Viimeksi päivitetty: 14.1.2019