Gradu, dippatyö tai kandi jumissa?

Hae mukaan monialaiseen opinnäytetyöryhmään, jossa edistetään opinnäytetyön tekemistä opiskelijoiden tarpeista käsin! Ryhmässä tuetaan työskentelyprosessia mutta ei puututa töiden tieteellisiin sisältöihin. Edellytyksenä ryhmään pääsemiselle on, että sinulla on opinnäytetyöllesi nimetty ohjaaja tutkinto-ohjelmassasi ja olet jo aloittanut opinnäytetyön tekemisen. Lisäksi sinun tulee sitoutua osallistumaan ryhmätapaamisiin.

Tapaamiset järjestetään tiistaisin klo 13-15 (12.2., 19.2., 26.2., 5.3., 19.3., 2.4., 16.4., 30.4. ja 14.5. ) tilassa IT 120.

Ryhmien vetäjinä toimivat opintopsykologi Hilla Marin ja opintopsykologiharjoittelija Jari Vehkaperä.

Ryhmään voit hakea lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen jari.vehkapera@oulu.fi 30.1. klo 15 mennessä. Kerro viestissäsi: missä tutkinto-ohjelmassa opiskelet, opintojesi aloitusvuosi ja opintopistemääräsi, mikä on opintojesi tilanne sekä perustelut, miksi tämä ryhmä olisi sinulle hyödyllinen.

Viimeksi päivitetty: 15.1.2019