Maksuttomia urapalveluja opiskelijoille ja korkeakoulutetuille

Oulussa toimiva Urasampo on julkaissut kevätohjelmansa ja ilmoittautuminen ensimmäisiin tapahtumiin on nyt avattu. Tulossa on erittäin tapahtumarikas koulutuskausi ja tarjontaa on runsaasti niin yksittäisten teemapäivien, Uravalmennuslinjojen, Uranostajat- ja VertaisVerkko-ryhmien, webinaarien kuin keskustelufoorumienkin myötä.

Kevätkauden avajaisia vietetään keskiviikkona 6.2. Vanhan Paloaseman Ullakolla. Avajaisten teemana on "Toimivat tavoitteet eivät sammaloidu" ja koulutuspäivää vetämässä Tavoitegurut Lasse Seppänen ja Mikko Törmälehto!

Ilmoittautuminen on juuri avattu kauden avajaisiin, vuoden ensimmäiseen CV-valokuvaukseen sekä helmikuussa toteutettavalle Konkarien Uravalmennuslinjalle. Erityisesti vastavalmistuneille tai opintojensa loppusuoralla oleville suunnattu toinen Uravalmennuslinja käynnistyy huhtikuussa.

Vuonna 2019 Uravalmennuslinjoilla kouluttavat rekrytoinnin ammattilaiset ja ura-asiantuntijat Jaana Lauri, Tom Laine, Terhi Vesterinen, Sanna Mathlin, Riikka Annika Keskitalo, Hanna Kela ja Venla Vuorjoki.

Sekä Oulussa kokoontuvien Uranostajien että verkossa toteutettavan VertaisVerkon ryhmissä on tällä hetkellä haku käynnissä. Uudet ryhmät starttaavat tammi-helmikuun vaihteessa. Mikäli kaipaat aktiivista ryhmäsparrausta ja toimivia työkaluja urasuunnittelusi tueksi, aika hakea mukaan on juuri nyt!

Uusia webinaareja on kevään mittaan tulossa viisi. Urasammon kaikki tähänastiset webinaarit ovat katsottavissa tallenteina hankkeen nettisivujen kautta.

Urasammon palvelut on suunnattu korkeakoulutetuille ja korkeakouluopiskelijoille, ja ne ovat osallistujille maksuttomia.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Urasammon nettisivuilla!

Urasampo on Pohjois-Suomen korkeakoulutettujen ja valmistumisvaiheessa olevien korkeakouluopiskelijoiden työllisyyttä edistävä ESR-hanke. Hanketta hallinnoi Pohjois-Pohjanmaan omatoimisen työllistymisen tuki PPOTTY ry. Urasampoa rahoittavat ELY:n lisäksi kahdeksan akavalaista ammattiliittoa (TEK, IL, OAJ, AE, Ekonomit, TRAL, MMA ja YKA), Oulun ja Lapin yliopistot sekä kaikki pohjoissuomalaiset ammattikorkeakoulut (Oamk, Lapin amk, Kamk ja Centria). Hankkeella on myös yhteensä yhdeksän kunta- ja kaupunkirahoittajaa, merkittävimpänä näistä Oulun kaupunki. Urasampo toimii vuodet 2018 - 2020.

Viimeksi päivitetty: 16.1.2019