Tutkinto-ohjelmasi uutiset verkossa ja Tuudossa

Tervetuloa käyttämään opiskelijan uusia ajankohtaissisältöjä! Opiskelijan uutiset löydät nyt helposti Tuudosta omina kategorioina tai verkosta opiskelijan etusivulta oulu.fi/opiskelijalle.

Opiskelijoille suunnatussa uutisoinnissa otetaan käyttöön uusia kanavia, kun kaikille opiskelijoille suunnattujen uutisten lisäksi tutkinto-ohjelmille avataan omat uutiskategoriansa. Seuraa näitä kanavia, niin pysyt ajan tasalla opiskelijoita koskevista asioista ja oman tutkinto-ohjelmasi tiedotteista:

• Uutiset kaikille opiskelijoille opiskelijan etusivulla (oulu.fi/opiskelijalle) tai Tuudossa kategoria study

• Oman tutkinto-ohjelmasi uutiset opiskelijan etusivulla (oulu.fi/opiskelijalle) tai Tuudossa, etsi oikea kanava tutkinto-ohjelmasi tai pääaineesi nimellä

Erityisesti uusille opiskelijoille suunnatut uutiset löytyvät osoitteesta www.oulu.fi/opiskelijalle/uusi-opiskelija

Ota uutiset käyttöön Tuudossa

1. Avaa uutisnäkymän asetukset ratas-ikonista

2. Valitse seurattavat kategoriat

Seuraa tutkinto-ohjelmasi uutisia verkossa

1. Uutiset löytyvät opiskelijan etusivulta osoitteesta oulu.fi/opiskelijalle

2. Valitse tutkinto-ohjelman uutisrivin pudotusvalikosta oma tutkinto-ohjelmasi

Kiinnostaako vaihto-opiskelu?

Vaihtoon lähteville tai lähtemistä suunnitteleville tärkeitä uutisia löytyy osoitteesta www.oulu.fi/opiskelijalle/outgoing-exchange. Uutisia seuraamalla saat tiedon tulevista vaihtohauista ja vaihtomahdollisuuksista sekä vinkkejä vaihtoon valmistautumiseen.

Ouluun vaihtoon saapuvien opiskelijoiden oma uutiskanava löytyy osoitteesta www.oulu.fi/opiskelijalle/incoming-exchange.

Viimeksi päivitetty: 4.3.2019