Terveydenhuollon hallinto ja sosiaaliturvajärjestelmä

046015J Terveydenhuollon hallinto ja sosiaaliturvajärjestelmä

Järjestäjä:
PPSHP Perusterveydenhuollon yksikkö ja lääketieteellinen tiedekunta, yleislääketieteen oppiala

Aika:
12.-13.9.2019 klo 8.30 – 15.45

Paikka:
OYS, Luentosali 1, sisäänkäynti B 1, Kajaaninkatu 50, Oulu

Kohderyhmä:

Koulutus on tarkoitettu yleislääketieteen erityiskoulutusta suorittaville lääkäreille.

Laajuus:
16 tuntia

Alustava ohjelma

Ilmoittautuminen:
Koulutukseen ilmoittaudutaan WebOodissa. Huomaathan, että sinun tulee olla ilmoittautunut yliopistoon läsnäolevaksi opiskelijaksi, jotta voit ilmoittautua koulutukseen ja osallistua siihen. Ilmoittautuminen päättyy 2.9.2019.

Muiden yliopistojen yleislääketieteen erityiskoulutusta suorittavat opiskelijat voivat hakea opinto-oikeutta paperisella JOO-hakulomakkeella. Hakulomake palautetaan lääketieteellisen tiedekunnan jatkokoulutuspalveluihin osoitteeseen Lääketieteellinen tiedekunta, ammatillinen jatkokoulutus, PL 5000, 90014 Oulun yliopisto. Huom! JOO-opinto-oikeuden saaneiden tulee myös ilmoittautua koulutukseen WebOodin kautta ilmoittautumisajan päättymiseen 2.9.2019 mennessä.

Viimeksi päivitetty: 29.5.2019