Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kiintiöpaikat

Oulun yliopiston opiskelijoille 100 kiintiöpaikkaa Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikan opintoihin lukuvuonna 2019-2020!

Oulun yliopisto maksaa osan kesäyliopiston hinnoittelun mukaisesta kurssimaksusta 100:n Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelijan puolesta. Opiskelijan itsensä maksettavaksi jää 50 € /perusopintojen tai aineopintojen opintokokonaisuus tai 25 € / opintojakso. Kiintiöpaikat eivät koske jatko-opiskelijoita.

Valittavanasi ovat seuraavat kesäyliopiston Oulun toimipaikan opinnot:

• Gerontologia 26 op (JY)
  • Hallintotieteiden ja johtamisen aineopinnot 50 op (LY)
  • Hallintotieteiden ja johtamisen perusopinnot 25 op (LY)
  • Ihmisen vahvuuksien tukeminen - näkökulmia positiiviseen psykologiaan 5 op (LY)
  • Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi 25 op (UEF)
  • Luova kirjoittaminen 25 op (TY)
  • Luova kirjoittaminen 35 op (TY)
  • Lääketieteen perusteita 25 op (UEF)
  • Ravitsemustiede 25 op (UEF)
  • Sosiaalipsykologia 25 op (UEF)
  • Terveysliikunta 25 op (UEF) (entinen liikuntalääketiede)
  • Työoikeus 4 op (LY)

Opintokohtaiset tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta: http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/opinnot-lukuvuonna-2019-2020/?kategoria=opinnot-lukuvuonna-2019-2020&alue=Oulu&jarjestys=aakkos

Ilmoittautuminen:

Kiintiöpaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Mikäli olet jäämässä varasijalle, sinuun otetaan erikseen yhteyttä ja tiedustellaan halukkuutta tulla mukaan itse maksavana opiskelijana.

Ilmoittautuminen tehdään sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy opintokohtaisista tiedoista. Muista merkitä ilmoittautumiseesi tiedekuntasi ja koulutusohjelmasi. Lisätietoja-kenttään tulee myös merkitä maininta KIINTIÖ-OPISKELIJA.

Opintojen perumis- tai keskeyttämistapauksissa noudatetaan kesäyliopiston normaalia perumiskäytäntöä. Oulun yliopisto ei korvaa opiskelijoiden perumismaksuja.

Yhteystiedot:
Puhelin: 044 465 2205, 044 465 2206