Kysyttävää opintoihin ja opiskeluun liittyen?

Oulun yliopisto tarjoaa opiskelijoille opiskelun tueksi neuvontaa ja ohjausta opintopolun eri vaiheissa. Jos opintoihin liittyvät asiat mietityttävät, tule ohjaukseen.

Tarvitsetko apua opintojesi suunnitteluun, opiskelutaitojen kehittämiseen tai muuhun opintoihin liittyvään kysymykseen? Oman koulutusalasi kysymyksissä sekä tutkintosi HOPS-asioissa saat ohjausta omaopettajaltasi sekä koulutuksen lähipalveluissa pääaineesi koulutussuunnittelijalta. Lisäksi joissakin pääaineissa on yleinen opintoneuvoja. Edellä mainittujen toimijoiden tiedot löydät opinto-ohjaus-verkkosivulta.

Jos et tiedä, kuka omaopettajasi on tai haluat olla yhteydessä koulutussuunnittelijaan, ota yhteyttä HuTK:n koulutuksen lähipalveluun: study.humanities(at)oulu.fi. Lähipalvelujen tarkemmat yhteystiedot löydät Koulutuksen lähipalvelut -verkkosivulta. Koulutuksen lähipalveluun voit olla yhteydessä kaikissa kysymyksissä koskien opiskelua, opintoneuvontaa ja tutkinnon suorittamista.

Uusilla opiskelijoilla ensimmäisen syksyn ajan tukena ovat lisäksi pienryhmäohjaajat.

Yksittäiseen opintojakson liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä suoraan kyseisen opintojakson opettajaan esim. sähköpostitse (pääsääntöisesti muotoa etunimi.sukunimi(at)oulu.fi).

Lisäohjauksen tarpeessa voit kääntyä opiskelu- ja uraohjauksen tai opintopsykologin puoleen. Saadaksesi vinkkejä esimerkiksi ajanhallintaan ja opintojen suunnitteluun voit myös tutustua opiskelutaidot ja asiantuntijuus -sivuston materiaaleihin.

Terveyteen liittyvissä asioissa voi kääntyä opiskelijaterveydenhoidon YTHS:n puoleen.

Lisätietoa opiskelun tukipalveluista löydät Tukea opiskeluun -verkkosivulta.

Viimeksi päivitetty: 30.8.2019