Harjoittelupaikkoja ja harjoittelutukea vielä tarjolla vuodelle 2019

Harjoittelu- ja muita työpaikkoja on edelleen hyvin tarjolla.  Vuoden 2019 harjoittelutukea voi myös vielä käyttää.

Harjoittelupaikkoja ja muita työpaikkoja eri alojen opiskelijoille ja valmistuneille voit tarkastella tältä sivulta kohdasta Oulun yliopistolle ilmoitetut työ-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkailmoitukset.

Lista päivittyy koko ajan. Tällä hetkellä listalla on yli 600 paikkatarjousta.Voit rajata hakuasi mm. sen mukaan, haetko harjoittelu-, opinnäyte- vai muuta työpaikkaa, ja myös koulutusalan, paikkakunnan tai työnantajan mukaan. Huomaa, että rajaamaton haku voi näyttää sinulle mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Voit tilata itsellesi myös paikkavahdin.

Kotimaan ja ulkomaan harjoitteluihin jaettavaa tukea on vielä jäljellä vuodelle 2019. Jos aloitat tukeen oikeuttavan harjoittelun viimeistään joulukuun alussa, voit hakea tukea. Ks. ehdot ja hakuohjeet.

Seuraa työllistymisasioita myös Tuudosta ja Twitteristä @InternshipUO.

Viimeksi päivitetty: 10.9.2019