University of Oulu, 2019

Esittelijäksi Abipäiville

Abipäiville rekrytoidaan opiskelijoita saliesittelyihin. Ilmoittaudu mukaan 4.10. mennessä.

Abipäivät lähestyvät ja nyt rekrytoidaan opiskelijoita saliesittelyihin. Saliesittelyt ovat siis nimensä mukaisesti luentosaleissa pidettäviä koulutusten esittelyitä, joita toteutuu koulutuksesta riippuen 1-2 esittelyä päivässä. Saliesittelyn kesto on noin 30 min. Saliesittelyn pitää joku henkilökunnan edustaja, mutta opiskelijoiden ääni/puheenvuoro/kommentit ovat abeille erityisen tärkeitä. Ilmoita oman koulutuksesi koulutussuunnittelijalle (ITE poikkeuksellisesti Katri Jokikokko) kiinnostuksestasi saliesittelijäksi. Alustavat ilmoittautumiset 4.10. mennessä. Abipäivät järjestetään tänä vuonna 6.-7.11.2019.

Huomioihan, että maisteriohjelmia ei esitellä Abipäivillä, koska kohdeyleisönä ovat lukiolaiset.

Ainejärjestöt rekrytoivat koulutusten ständeille opiskelijaesittelijöitä. Mikäli tällainen tehtävä kiinnostaa, ota yhteyttä omaan ainejärjestöösi.

Viimeksi päivitetty: 26.9.2019