Vierailijoille

Aseman tilat on ensisijaisesti tarkoitettu tutkimukseen ja opetuskäyttöön, mutta majoituskapasiteetin mahdollistaessa myös muu käyttö voi olla mahdollista. Luentosali, seminaarihuone ja takkahuone tarjoavat hyvät puitteet seminaarien ja muiden tapaamisten järjestämiseen. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään aseman maksullisia esittelyjä isoille ryhmille ruuhka-aikojen ulkopuolella. Pyydämme esittelyä haluavia ottamaan yhteyden aseman toimistoon.

Majoitusvaraukset voi tehdä sähköisen varausjärjestelmän kautta osoitteesta: https://webcgi.oulu.fi/oulanka/j/index.php/fi/viewproperty , puhelimitse nrosta 040-1678999 tai sähköpostitse oulanka(at)oulu.fi

Aseman toimistoon voi ottaa yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse virka-aikana (8-15:45).

Ruokailua ei ole pääsääntöisesti tarjolla lukuun ottamatta kesän kurssiaikoja ja ryhmille sopimuksesta.

HUOM: Tutkimusasema on edelleen avoinna majoittujille ja osa henkilökunnasta on paikan päällä.  Majoitustoiminnassa olemme rajanneet pois ryhmät, mutta yksittäiset henkilöt ja perheet ovat tervetulleita huomioiden tämän hetkisen ohjeistuksen. Majoitus pyritään järjestämään erillisiin huoneistoihin, joissa on oma sisäänkäynti, keittiö ja wc/suihku. Sauna ja yhteistilat ovat käytettävissä erityistä huolellisuutta noudattaen.

 

 

Viimeksi päivitetty: 18.3.2020