Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus saada päivien aikana näkyvyyttä yritykselle ja kontakteja opettajiin, opetuksen kehittäjiin ja mm. opetusteknologisia ratkaisuja omaan opetukseensa ja korkeakoulunsa käyttöön arvioiviin henkilöihin eri korkeakouluista. 

Ota yhteyttä osoitteeseen pedaforum2020(at)oulu.fi niin keskustellaan tarkemmin yhteistyövaihtoehdoista! 

 

Yhteistyökumppanimme
 

 

Asiantunteva arvioija, rohkea keskustelija
Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi) vastaa varhaiskasvatuksen, opetuksen ja koulutuksen kansallisesta arvioinnista. Karvin toimiala kattaa koko koulutusjärjestelmän varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen. Korkeakoulutuksen kolme keskeistä arviointityyppiä ovat korkeakoulujen auditoinnit, teema- ja järjestelmäarvioinnit ja tekniikan tutkinto-ohjelmien akkreditoinnit. Karvi kuuluu luotettavien eurooppalaisten arviointitoimijoiden rekisteriin EQARiin ja on Euroopan arviointitoimijoiden verkoston ENQA:n täysjäsen. 

 

 

Tieteentekijät on tieteen, tutkimuksen ja korkeakouluopetuksen parissa työskentelevien ammattiliitto - universumin asialla!
 

 

 

Opetusalan ammattijärjestö OAJ valvoo koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten etuja aina varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen. OAJ on jäsentensä ammatillinen edusvalvoja sekä keskeinen koulutus- ja työmarkkinapoliittinen vaikuttaja. Jäsenmäärä on reilut 117 000. 

 Digitaalisen oppimisen supersankari

 

 

 

 

 

itslearning on pilvipohjainen oppimisen ohjausjärjestelmä joka yhdistää ihmiset, ideat ja intohimon. Itslearningin avulla kokoat optussuunnitelman, toiminnanohjauksen, oppimisprosessien suunnittelut, ohjauksen, arvioinnin ja palautteen yhteen paikkaan. Järjestelmä tarjoaa rajattomat mahdollisuudet suunnitella opetusta, valmistaa ja jakaa materiaaleja ja työskennellä yhteistoiminnallisesti. Järjestelmä automatisoi rutiinitehtäviä, jolloin opettajille jää enemmän aikaa keskittyä oppijoihin. Siksi itslearning on oppimisen ytimessä.  Lyhyesti - kaikki mitä tarvitset, yhdellä kirjautumisella.