Tohtoripromootioon ilmoittautuminen

Tervetuloa ilmoittautumaan Oulun yliopiston Tohtoripromootioon 2017! Ilmoittautuminen on auki enää vain airueille.

Airuiden ilmoittautuminen


Ilmoittautuminen on sitova. Huolehdithan, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, ennen ilmoittautumislomakkeelle siirtymistä (mm. matrikkelitiedot, laskutustiedot, seuralaisen/seuralaisten nimet ja osoitteet, erityisruokavaliotiedot). 

Osallistumismaksut ovat maksettavissa suomalaisessa verkkopankissa, luottokortilla tai laskulla. Laskutuslisä, 10 €, lisätään. Huomioithan peruutusehdot ennen ilmoittautumistasi.

OSALLISTUMISMAKSUT

- Miekanhiojaiset 19.5: 100 € / henkilö

- Promootioakti 20.5: ilmainen

- Promootiopäivällinen ja tanssiaiset 20.5:130 € / henkilö

- Promootiopurjehdus 21.5: 50 € / henkilö

- Promovointi poissaolevana: 50€ (tiedot julkaistaan materikkelissa, diplomi postitetaan kotiin promootion jälkeen)

 

 

Valitse ilmoittautumislomakkeen etusivulta sopivin status (nähtävillä alla).   


A. Ennen 2013 väitelleet promovendit (nuori tohtori) (ilmoittautumisen deadline 31.1.2017)

B. Vuonna 2013 ja sen jälkeen väitelleet  promovendit (nuori tohtori) (tutkinto oltava valmis 31.12.2016 ja ilmoittautumisen deadline 31.1.2017)

C. V. 2017 vihittävät Kunniatohtorit

D. Promootion järjestäjät

(esim. promootiotoimikunnan jäsenet, yliopistopastori, ylivirastomestari, metropoliitta ja tuomiorovasti, urkuri)

E. Oulun yliopiston kutsumat arvovieraat
(Oulun yliopiston hallituksen jäsenet, entiset kunniatohtorit)

F. Oulun yliopiston henkilökunta
(esim. professorit sis. rehtoraatin ja dekaanit, koulutusdekaanit, hallintojohtaja, talousjohtaja, henkilöstöjohtaja, viestintäjohtaja, kirjastonjohtaja, rehtorin assistentti)

G. Promovointi poissaolevana

H. Airut


Matrikkeli

Promovendien ja kunniatohtoreiden matrikkelitiedot kerätään ilmoittautumislomakkeen yhteydessä ja matrikkelitiedot julkaistaan matrikkelissa ilmoittautumislomakkeella annettujen tietojen mukaisesti, joten noudatathan ehdottomasti ilmoittautumislomakkeella annettuja ohjeita ja esimerkkejä. Lisäksi ilmoittautumislomakkeessa kysytään halukkuutta ostaa promootiojuhlakirja ja DVD, jotka tulevat myyntiin promootion jälkeen yliopiston kirjakauppaan.

Matrikkeliin kerätään promovendeiltä ja kunniatohtoreilta seuraavat tiedot:

Tiedekunta, josta tohtorintutkinto on myönnetty.

Väitöskirjan nimi.

Ylioppilastutkinto.

Sotilasarvo.

Vanhemmat ja heidän tittelinsä (ammattinimike heidän työelämässä ollessaan).

Puoliso ja puolison titteli.

Lapset.

Tutkinnot.

Merkittävät opintomatkat.

Päätoimet ja -virat.

Merkittävimmät luottamustehtävät.

Tasavallan presidentin tai muun vastaavan tahon myöntämät kunniamerkit, arvonimet tai muut merkittävät huomionosoitukset.

Syntymäaika ja -paikka.

Tarkemmat ohjeet matrikkelitietojen antamiseen alla olevassa PDF-tiedostossa

Seuralaiset

Promovendit voivat tuoda Promootioaktiin Saalastinsaliin yhden pääseuralaisen, joka pääsee seuraamaan Promootioaktia itse juhlasalista Saalastinsalista. Pääseuralainen on tervetullut myös Miekanhiojaisiin perjantaina 19.5.2017, Tohtoripromootiopäivälliselle lauantaina 20.5.2017 sekä Promootiopurjehdukselle sunnuntaina 21.5.2017.

Lisäksi promovendit voivat tuoda kaksi lisäseuralaista, jotka seuraavat Promootioaktia kuvansiirtona L1-salissa. Lisäseuralaisilla ei ole tilojen rajoitteiden vuoksi mahdollisuutta osallistua Miekanhiojaisiin, Tohtoripromootiopäivälliselle tai Promootiopurjehdukselle.

 

PERUUTUSEHDOT:

Ilmoittautuminen on sitova. Muutokset ja peruutukset tulee ilmoittaa Konffa Oy:lle sähköpostitse. Muutoskulu on 10 €/muutos.

Mikäli vahvistettu osallistuminen perutaan 1.4.2017 mennessä, pidätämme toimistokuluina 50 €, joka vähennetään palautuksesta.

1.4.2017 jälkeen tehdyt osallistumismaksujen peruutukset veloitetaan kokonaisuudessaan 100 %.


Sairastapausten varalta suosittelemme osallistujia hankkimaan kattavan matkavakuutuksen. Mikäli vahvistettu osallistuminen perutaan sairastapauksen johdosta 1.4.2017 mennessä, pidätämme kokonaissummasta toimisto- ja käsittelykuluina 50 € peruutusehtojen mukaisesti. Ilmoitus lääkärintodistuksineen on jätettävä kirjallisesti (sähköpostitse tai kirjeitse) Konffa Oy:lle kahden viikon kuluessa peruutuksesta.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen ole ystävällisesti yhteydessä konferenssitoimisto Konffaan, puh. 010 29 26 500, tai sähköpostitse tohtoripromootio2017@konffa.fi.

Viimeksi päivitetty: 2.5.2017

Pääyhteistyökumppanit

Oulun kaupunki
Plandent
Planmeca