Tohtoripromootioon ilmoittautuminen

Tohtoripromootioon ilmoittautuminen on toistaiseksi kiinni, sillä promootio on päätetty siirtää keväälle 2022. Huom. sivu sisältää vanhentunutta tietoa ilmoittautumiseen liittyen. Sivu tullaan päivittämään järjestelyjen edetessä. 

Huom! Ilmoittautuminen ei ole tällä hetkellä auki.

Ilmoittaudu tästä.

Ilmoittautuminen on sitova. Huolehdithan, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, ennen ilmoittautumislomakkeelle siirtymistä (mm. matrikkelitiedot, laskutustiedot, seuralaisen/seuralaisten nimet ja osoitteet sekä erityisruokavaliotiedot). 

Osallistumismaksut ovat maksettavissa suomalaisessa verkkopankissa tai laskulla. Laskutuslisä, 10 €, lisätään. Tutustuthan peruutusehtoihin sekä Tohtoripromootion tietosuojalausekkeeseen (alla) ennen ilmoittautumistasi.

Ilmoittautuaksesi, valitse ilmoittautumislomakkeen etusivulta sopivin status (nähtävillä alla):   

A. Vuonna 2017 tai sen jälkeen väitellyt promovendi (nuori tohtori)

B. Ennen 2017 väitellyt promovendi (nuori tohtori)

C. Vuonna 2020 vihittävät Kunniatohtorit

D1. Oulun yliopiston kutsumat kutsuvieraat päivä- ja iltatilaisuuksiin kutsun mukaisesti

D2. Oulun yliopiston kutsumat kutsuvieraat päivätilaisuuteen kutsun mukaisesti

D3. Oulun yliopiston kutsumat kutsuvieraat iltatilaisuuteen kutsun mukaisesti

E. Promovointi poissaolevana

F. Promootion järjestäjät

G. Oulun yliopiston henkilökunta (kutsutut yliopiston henkilökunnan jäsenet, esim. professorit)

H. Airut

Osallistumismaksut 

Miekanhiojaiset perjantaina 11.9.2020: 100 € / henkilö

Promootioakti lauantaina 12.9.2020: ilmainen

Promootiopäivällinen ja tanssiaiset lauantaina 12.9.2020:130 € / henkilö

Promootiopurjehdus sunnuntaina 13.9.2020: 50 € / henkilö

Promovointi poissaolevana: 50 € (tiedot julkaistaan matrikkelissa, diplomi postitetaan kotiin promootion jälkeen)

Promootiomatrikkeli

Promovoitavista kunniatohtoreista ja nuorista tohtoreista kootaan promootiomatrikkeli. Mikäli ette halua tietojanne promootiomatrikkeliin, teillä on oikeus jättää tiedot täyttämättä. 

Matrikkelia varten pyydämme täyttämään ilmoittautumislomakkeella kysyttävät matrikkelitiedot huolellisesti. Erityisesti pyydämme täyttämään vähintään väitöskirjaa, tiedekuntaa ja tutkintoa koskevat tiedot (nähtävillä alla)​​:

Tiedekunta, josta tohtorintutkinto on myönnetty.

Väitöskirja.

Ylioppilastutkinto.
 
Tutkinnot.

Merkittävät opintomatkat.

Päätoimet ja –virat.

Merkittävimmät luottamustoimet.

Tasavallan presidentin tai muun vastaavan tahon myöntämät kunniamerkit, arvonimet tai muut merkittävät huomionosoitukset.

Syntymävuosi.

Tulostettava ohje matrikkelitietojen täyttämiseen, pdf-tiedosto.

Seuralaiset

Promovendit voivat tuoda lauantain Promootioaktiin yhden pääseuralaisen, joka pääsee seuraamaan Promootioaktia itse juhlasalista, Saalastinsalista. Pääseuralainen on tervetullut myös Miekanhiojaisiin perjantaina 11.9.2020, Promootiopäivälliselle lauantaina 12.9.2020 sekä Promootiopurjehdukselle sunnuntaina 13.9.2020.

Lisäksi promovendit ja kunniatohtorit voivat ilmoittaa kaksi lisäseuralaista, jotka seuraavat Promootioaktia kuvansiirtona L1-salissa. Lisäseuralaisilla ei ole tilojen rajoitteiden vuoksi mahdollisuutta osallistua Miekanhiojaisiin, Promootiopäivälliselle tai Promootiopurjehdukselle.

Tietosuojalauseke

Tohtoripromootion ilmoittautumislomakkeella kerättäviä henkilötietoja käsitellään Oulun yliopiston 11. tohtoripromootion järjestämisen yhteydessä. Promootioon liittyvissä tapahtumissa videokuvataan ja valokuvataan. Lisäksi itse promootioakti striimataan (suora verkkolähetys, stream). Promootiokulkuetta kuvataan dronella.

Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että sinua kuvataan ja että kuva- ja äänimateriaalia voidaan käyttää tietosuojailmoituksessa tarkemmin kuvattuihin tarkoituksiin.

Tutustuthan huolellisesti oheisiin tietosuojailmoituksiin, joissa kerrotaan, kuinka Oulun yliopisto käsittelee sinun ja avecisi henkilötietoja Oulun yliopiston 11. tohtoripromootion yhteydessä. Mahdollisesti ilmoittamallesi avecille toimitetaan häntä koskeva tietosuojailmoitus sähköpostitse. Tietosuojailmoituksen ilmoittautuneille löydät täältä, tietosuojailmoituksen aveceille löydät täältä.

Peruutusehdot 

Ilmoittautuminen on sitova. Muutokset ja peruutukset tulee ilmoittaa Konffa Oy:lle sähköpostitse. Muutoskulu on 10 €/muutos. Mikäli vahvistettu osallistuminen perutaan 1.8.2020 mennessä, pidätämme toimistokuluina 50 €, joka vähennetään palautuksesta. Promootiopurjehduksen toimistomaksu peruutuksen osalta on 30 €. 1.8.2020 jälkeen tehdyissä peruutuksissa osallistumismaksujen palautuksia ei tehdä.

Force Majeure:

Terveydellisistä syistä tapahtuvien peruutusten osalta voidaan maksettu rekisteröitymismaksu palauttaa vähennettynä toimistomaksulla. Peruutuksesta tulee ilmoittaa Konffalle. Sairauslomatodistus on esitettävä peruutuksen yhteydessä.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen, ole ystävällisesti yhteydessä konferenssitoimisto Konffaan, puh. 010 29 26 500, tai sähköpostitse tohtoripromootio2020@konffa.fi.  

 

Viimeksi päivitetty: 31.3.2021