Kunniatohtorit tutuksi -podcastin 8. jakson vieraana Mauri Ylä-Kotola

Kunniatohtorit tutuksi -podcastin 8. jakson vieraana on mediatieteen professori Mauri Ylä-Kotola, joka toimi myös pitkään Lapin yliopiston rehtorina. Professori Minna Isomursun haastattelema Ylä-Kotola kertoo, miten hän on professorikautensa aikana kehittänyt mediatiedettä tulevaisuuden mediaa suunnittelevaksi tieteeksi. Kuulemme myös Ylä-Kotolan tärkeimmistä saavutuksista Lapin yliopiston rehtorina. Hänen mielestään sekä rehtorin että tutkijan työtehtävissä tarvitaan luovaa otetta: hallinto on taidetta ja tiede vaatii mielikuvitusta kehittyäkseen.

Kuuntele kunniatohtori Mauri Ylä-Kotolan haastattelu tästä: https://open.spotify.com/episode/33fENlKhHgv09i6vsLlDzV

Kunniatohtorit tutuksi -podcastissa tutustutaan Oulun yliopiston 11. tohtoripromootiossa vihittäviin kunniatohtoreihin. Keskusteluissa kuullaan mielenkiintoisia tarinoita tulevien kunniatohtoreiden elämästä, saavutuksista ja yhteydestä Oulun yliopistoon.

Julkaistujen podcast-jaksojen lista löytyy tohtoripromootion verkkosivuilta.

Viimeksi päivitetty: 13.1.2021