kunniatohtori Mats Paulssonin kuva

Kunniatohtorit tutuksi -podcastin 10. jakson vieraana Mats Paulsson

Kunniatohtorit tutuksi -podcastin 10. jakson vieraana on emeritusprofessori Mats Paulsson, joka toimi pitkään Kölnin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan biokemian instituutti II johtajana. Kansainvälisesti tunnettu sidekudostutkija Paulsson on uransa aikana toiminut monien suurten tutkimuskonsortioiden johtajana, lukuisissa tieteellisissä luottamustehtävissä ja merkittävissä hallinnollisissa positioissa.

Haastattelussa kuulemme miten Paulssonin pitkään kestänyt yhteys Oulun yliopistoon on saanut alkunsa, ja mitä se on pitänyt sisällään. Paulsson avaa myös laajemmin näkemyksiään yhteistyömetodeistaan. Hän korostaa hedelmällisen yhteistyön syntyvän spontaanisti yhteisistä intresseistä.

Kuuntele kunniatohtori Mats Paulssonin haastattelu tästä: https://open.spotify.com/episode/5P6HZ5Z9pLxPs3QB49qVtC

Kunniatohtorit tutuksi -podcastissa tutustutaan Oulun yliopiston 11. tohtoripromootiossa vihittäviin kunniatohtoreihin. Keskusteluissa kuullaan mielenkiintoisia tarinoita tulevien kunniatohtoreiden elämästä, saavutuksista ja yhteydestä Oulun yliopistoon.

Julkaistujen podcast-jaksojen lista löytyy tohtoripromootion verkkosivuilta.

Viimeksi päivitetty: 4.3.2021