University of Oulu, 2019

Hyvä työ -verkosto

Hyvä työ -verkosto kokoaa yhteen Oulun yliopistossa eri tieteenaloilla tehtävää työelämän tutkimusta ja edistää tieteidenvälistä keskustelua työelämän ilmiöistä ja tutkimusmenetelmistä.  Keskeiset yhteiset kysymyksemme liittyvät ihmisarvoiseen, eettisesti ja ekologisesti kestävään tulokselliseen työhön sekä näitä tukevaan vuorovaikutukseen ja rakenteisiin.

Verkosto järjestää lukuvuonna 2020-2021 kahden kuukauden välein Hyvä työ -seminaarin, jossa keskustellaan ajankohtaisista työelämän tutkimukseen liittyvistä kysymyksistä. Seminaari on avoin kaikille - myös perustutkinto-opiskelijoille, jotka suunnittelevat työelämän tutkimukseen liittyvän opinnäytetyön tekemistä.

Syksyllä 2020 seminaarit järjestetään etätapaamisina. Voit pyytää linkin tapaamiseen yhteyshenkilöiltä (ks. alempana)!

• 10.9.2020 klo 12.00-14.00 Hankehakemuksia
  • 12.11.2020 klo 12.00-14.00 Vuorovaikutustutkimusta