Opiskelu

Prosessi- ja ympäristötekniikan koulutusalalla panostetaan jatkuvasti opetuksen toimivuuteen, opinto-ohjaukseen ja opiskelijoiden vaikutusmahdollisuuksiin koulutuksen kehittämistoimissa. Tämän johdosta Prosessi- ja ympäristötekniikan osasto (nykyinen koulutusala) on ollut vuosina 2004-2012 eli kolmena peräkkäisenä kautena valtakunnallinen koulutuksen laatuyksikkö.

Prosessi- ja ympäristötekniikassa voi opiskella kolmivuotisessa kandidaatin tutkinto-ohjelmassa:

  • Prosessi- ja ympäristötekniikan tutkinto-ohjelmassa

sekä kahdessa kaksivuotisessa diplomi-insinöörin tutkinto-ohjelmassa

  • Prosessitekniikan tutkinto-ohjelma
  • Ympäristötekniikan tutkinto-ohjelma

Näiltä opiskelusivuilta löydät tietoa eri opintojen vaiheisiin.

Uusien opiskelijoiden lukuvuosi 2019-2020 alkaa orientaatioviikolla maanantaina 2.9.2019. Tässä tarkempi orientaatioviikon 2019 ohjelma.

Ympäristötekniikan hakukohteen kandidaatit ovat hakukelpoisia Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan tutkinto-ohjelmaan. Ohjelma on perustettu 1.8.2017 ja opiskelijat, joilla on opinto-oikeus ympäristötekniikan tai konetekniikan opintoihin voivat hakeutua opiskelijoiksi DI-opintoihin uuteen ohjelmaan. Ensimmäinen kandidaattivalinta ohjelmaan toteutuu keväällä 2019. Lisätietoja ohjelmasta löydät Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan nettisivuilta.

Prosessitekniikan hakukohteen kandidaatit ovat tulevaisuudessa hakukelpoisia Kaivos- ja rikastustekniikan DI-opintoihin.

Viimeksi päivitetty: 31.7.2019