Herkkyysanalyysi

  • Palvelu voi olla jatkotutkimus Tuotanto-olosuhteiden testisarjalle

  • Palvelussa tutkitaan pienten olosuhdemuutosten (esim. lämpötila, pH, happitaso) vaikutusta saantoon ja tuottavuuteen yleisesti käytetyllä hiivalla tai bakteerilla pienelle, HPLC:llä analysoitavalle orgaaniselle yhdisteelle

  • Palvelu suoritetaan kahdessa kokeessa multifermentorilla (yhteensä 12 koe-erää)

  • Palvelu ei sisällä kirjallisuusselvitystä

  • Asiakas saa raportin optimiolosuhteista herkkyysanalyysin perusteella

  • Palvelun hinta on 14 900 €

  • Palvelun aloitusaika on 1 kk tilauksesta ja toimitus 3 kk tilauksesta

  • Lisäpalvelut:

  • palvelu erikoishiivalla/bakteerilla tai monimutkaiselle tuotemolekyylille tarjouksen mukaan

  • tuotteen analyysimenetelmän kehitys tai analyysien tilaus kaupalliselta toimijalta

Last updated: 27.9.2018