Jatko-opinnot

Järjestämme jatko-opintokursseja tutkimuksemme keskeisillä alueilla säännöllisen epäsäännöllisesti, mm:

• Markov Chains in Process Control (intensiivikurssi Malaga, 15-17.11.2016) prof. E. Ikonen
  • Systems Engineering (intensiivikurssi Oulu, 18-25.5.2015), dos. T. Heikkilä
  • Predictive Functional Control (tutoriaali Nordic Process Control Workshopin yhteydessä, Oulu, 20-21.8.2013) Dr. J. Richalet
  • Model Predictive Control and State Estimation (järjestettiin kesäkuussa 2012, GETA ja GSCE) prof. E. Ikonen
  • ”Säätö- ja systeemitekniikan kehittyneet menetelmät” -kurssi sopii mainiosta myös jatko-opintoihin, jos se ei kuulu DI-vaiheen opintoihisi (https://noppa.oulu.fi/noppa/kurssi/477607s/)
  • Kirjatenttejä järjestetään tarpeen mukaan.

Yksikössä on käynnissä on triopiskelija/post doc-tutkimusta mm. seuraavista aiheista:

• CFB control design for OTU boilers integrated with process design,
  • Dynamic modelling and control of the oxyfuel combustion technology,
  • Pedagogical basis in the education of engineering students,
  • Improvement of hydropower dynamic performance,
  • Demand side management from the supermarket refrigeration cycle,
  • Active suspension control.

Viimeksi päivitetty: 12.12.2017