Emma, kasvatustieteiden tiedekunta

Emma, luokanopettajaopiskelija:

"Lähdin mukaan fasilitaattoriksi, koska mielestäni ohjauskokemuksesta on hyötyä kasvatustieteen alalla. Myös tapahtuman uutuus ja oma kiinnostus positiiviseen psykologiaan ja life-designiin vaikuttivat päätökseen.

Mielestäni tärkein oppi kokemuksesta oli se, että oman elämän sisältöjen tarkastelu ja kehittäminen myös niinä hetkinä, kun se ei ole välttämätöntä, on mukavaa ja hyödyllistä. Olen alkanut hyödyntämään oppimiani työkaluja henkilökohtaisissa suunnitelmissani.

Oli mukava huomata kuinka sujuvasti tapahtumapäivä lopulta meni. Vinkkinä uusille fasilitaattoreille voisin  kuitenkin antaa sen, että ensimmäisessä fasilitaattorikoulutuksessa kannattaa keskittyä itseensä, eikä vielä miettiä sisältöjä ohjauksen näkökulmasta. Näin koulutuksesta saa mahdollisimman paljon irti."

Viimeksi päivitetty: 3.4.2020