Jonna, kauppakorkeakoulu & Pablo, kasvatustieteiden tiedekunta

Jonna, johtaminen ja kansainvälinen liiketoiminta:

”Self-Hackistä saa oppeja tulevaisuuden suunnitteluun, mitä perinteisistä yliopisto-opinnoista ei välttämättä saa. Olisin hyötynyt tällaisesta omien opintojeni alussa!

Tärkein oppimani oli, että suurien tavoitteiden saavuttamiseen kannattaa suunnitella pieniä konkreettisia välietappeja. Ensi vuoden fasilitaattoreineen kannattaa lukea Designing Your Life -kirja and fasilitoinnissa muistaa olla oma itsensä, mikä auttaa saamaan osallistujat avautumaan.”

Pablo, koulutusteknologia:

“Kiinnostuin Self-Hackista koska halusin saada ideoita, mitä tehdä opintojen jälkeen. Kokemukseni mukaan Self-Hack metodi on tosi hyvä. Oman elämän reflektointi auttaa herättämään ajatuksia omista vahvuuksista ja kiinnostuksen kohteista. Tajusin myös, että jollekin uralle suuntautuminen ei ole elämänpituinen valinta!

Tiiminä fasilitointi oli hauskaa ja pääsimme käyttämään molempien vahvuuksia. Fasilitointiparin kanssa ei tarvitse jännittää fasilitointia yksin.”

Viimeksi päivitetty: 3.4.2020